Voorlopige positieve beoordeling ISO en PEFC certificering

De laatste week van september zijn onze audits voor zowel kwaliteitsmanagement, ISO 9001:2015, als PEFC positief doorlopen en worden we voorgedragen voor certificering.

ISO 9001 is een bewijs van kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continue verbeteringen op dit gebied en het verbeteren van efficiƫntie. Met een PEFC-certificaat laat je zien dat de grondstoffen in je product(en) afkomstig zijn uit een bos dat wordt beheerd volgens de eisen van de norm. PEFC is een internationaal erkend keurmerk waardoor je over de hele wereld aan prospects kunt laten zien dat je product duurzaam is geproduceerd volgens de PEFC-norm.

“Deze certificeringen bevestigen aan onze huidige en toekomstige opdrachtgevers dat wij procesmatig werken en steeds op zoek zijn naar verbetering van processen. Ontwerpvrijheid en kostenefficiĆ«ntie zijn het fundament van onze missie: een vernieuwde en schone bouwcultuur. Aangezien wij pas anderhalf jaar aan de weg (of eigenlijk aan huizen) timmeren is dit een prestatie waar we enorm trots op zijn!”, aldus Bob Elzen.

Deel dit bericht

Interesse in toekomstbestendig bouwen?

  • Treetek
  • Westervoortsedijk 73 GE
  • 6827 AV Arnhem, The Netherlands

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte