Treetek op de PROVADA 2021

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Om 15.00 uur zal Bob Elzen te gast zijn in een podcast met Jop Alberts, Wouter Truffino en Anke Verhagen. Wouter Truffino is CEO & founder van Holland ConTech & PropTech. Jop Alberts is werkzaam bij architecten bureau INBO en Anke Verhagen focust zich als Business Developer Real Estate Finance op thema’s zoals de energietransitie en het verduurzamen van vastgoed.
Deze thema’s sluiten goed aan bij de onderwerpen die tijdens het gesprek aan bod komen zoals de woningbouwopgave, schone bouw, en industrieel bouwen 2.0.
Ook komt de samenwerking tussen het InboLAB en Treetek aan bod waarbij gesprek industrieel bouwen in combinatie met b_solution wordt besproken. Het InboLAB en Treetek hebben de vraag uit staan: ‘Gebouw zoekt ontwikkelaar’. Dit gebouw willen ze gaan maken met b_solution. Een product wat Treetek als premium reseller binnenkort gaat aanbieden. Dit tweede InboLAB is een vervolg op het eerste InboLAB met het thema ‘Handleiding CLT’ en gericht op industrieel bouwen in combinatie met bouwen van b_solution.
Het gesprek wordt opgenomen en deze Podcast is later terug te luisteren

Ook in gesprek met Bob Elzen? Neem contact op met info@treetek.nl of bel naar 026 303 23 34

 

Deel dit bericht

Interesse in toekomstbestendig bouwen?

  • Treetek
  • Westervoortsedijk 73 GE
  • 6827 AV Arnhem, The Netherlands

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte