2022: trots op onze groene mijlpalen

2022 was voor ons een jaar vol groene hoogtepunten. We kijken vol trots terug op een mooi jaar waarin zowel houtbouw als Treetek volop in de spotlights hebben gestaan. Daarnaast zijn we samenwerkingen aangegaan met partners die zich ook inspannen voor een duurzame toekomst. Wij geloven dat we, door de handen ineen te slaan en te bouwen met hout in plaats van beton, een positieve impact maken op de energietransitie én de stikstofcrisis.

Video: Al Hajem

In trees we trust

Toch zijn we van mening dat we nóg meer impact kunnen maken. Daarom hebben we het jaar afgesloten met een investering in groen. In onze gezamenlijke toekomst. We hebben de handen uit de mouwen gestoken en bomen geplant bij Het Anker in Brummen. Ook hebben we via Trees for All bomen geplant in een klimaatbestendig bos in Nederland en op Borneo, waar een groot deel van het tropisch regenwoud in 2015 is verwoest. Klimaatverandering kent geen grenzen en heeft gevolgen voor ons allemaal.

In wood we build

2023 wordt voor ons een jaar waarin we nóg meer positieve impact gaan maken. Er komen mooie houtbouwprojecten aan in onder andere Amersfoort, Arnhem, Nijmegen en Wolfheze. Hier besparen we per kubieke meter hout een ton CO2 ten opzichte van reguliere betonbouw. The future is built in wood!

Deel dit bericht

Interesse in toekomstbestendig bouwen?

  • Treetek
  • Westervoortsedijk 73 GE
  • 6827 AV Arnhem, The Netherlands

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte